Menu Luk

Bundesliga-Leverkusen 3-2 Freiburg, denne kamp var genial

I Bundesliga-kampen kæmpede Leverkusen og Freiburg virkelig indædt i duellen. De opnåede begge gode resultater, hvad enten det var i første halvleg eller anden halvleg, men ved egen indsats blev Leverkusen Sen vinder. Selvom han tabte knebent 3:2, han blev til sidst fokus i spillet.

Faktisk har Leverkusen og Freiburg mødtes mange gange tidligere. Faktisk er de to hold generelt omtrent samme styrke. De har vundet og tabt tidligere. Men i denne Bundesliga-kamp ønsker begge hold faktisk at vinde , især Som hjemmeholdet ønskede Freiburg at vinde denne kamp mere, men på grund af deres utilfredsstillende præstation gennem hele kampen, tabte Freiburg i sidste ende. Der var mange fans, der så denne kamp, ​​især da Freiburg var hjemme, og der også var mange fans. Men fordi de tabte denne kamp, ​​var fansene også meget skuffede.

Leverkusen og Freiburg scorede i alt 5 mål i denne kamp, ​​og frekvensen af ​​mål var relativt hyppig. Der var et mål i 2. minut af åbningen, endnu et mål i det 10. minut og endnu et mål i det 40. minut. bold blev scoret i det 53. minut, i det 80. minut, og i det 82. minut ramte Wiltz stolpen og sprang ud. Man kan sige, at hver gang der scores et mål, uanset om det er Leverkusen eller Freiburg, er holdets fans bekymrede for, at deres hold vil tabe.

Iført røde og blåsorte fodboldtrøjer spillede Leverkusen og Freiburg i denne kamp. Ligegyldigt forsvarer, center, midtbanespiller eller målmand, satte de alle i deres egen indsats. Selvom Freiburg tabte denne kamp på hjemmebane. Ansigt, men fodbold er sådan her Nogle gange kan du vinde, selvom du ikke er hjemme. Nogle gange kan du tabe på grund af dårlig præstation, selvom du har hjemmebanefordel.